Rosanne district kampioen!

Standaard

Goud voor Rosanne!

Zaterdag 1 juli vonden in Amsterdam de district finales voor de 3de divisie plaats.
Mobilee had zich met veel turnsters geplaatst voor deze wedstrijd.

In de eerste ronde turnde Britt Bremer bij de pupillen 1 N3 haar finale. Britt turnde dit seizoen al knap in een hoger niveau als voorheen en plaatste zich dus ook verrassend voor deze finale. Britt turnde een nette wedstrijd en liet zien dat ze alweer grote stappen had gemaakt. In de einduitslag kwam Britt tot een keurige 26ste plaats.
Op de andere baan turnde de pupillen 2 N3, Linda Visser en Emilie Strieder. Linda turnde een stabiele wedstrijd en kwam tot een 30ste plaats. Emilie had helaas een minder goede dag en ging vooral op balk flink de mist in.

Amy, Roos en Suzanne

In de tweede ronde turnde Roos van Duuren bij de jeugd 2 haar finale. Roos liet wederom weer zien dat vloer haar specialiteit is en werd op dit toestel met 12.2 punten eerste. Overal kwam ze tot een keurige 8ste plaats.
Op de andere baan turnde hier de jeugd 1 N4 meisjes Amy Stal en Suzanne Leih. Suzanne was in eerste instantie reserve voor deze wedstrijd en werd door uitvallers verrast met het bericht dat ze mocht turnen! Amy kwam deze finale tot een 24ste plaats en Suzanne werd 26ste.

Renske, Li Yuan, Wendy, Rosanne, Fay en trainers Ton en Esther

In de laatste ronde was de beurt aan Fay van Zuijlen bij de junioren. Ook Anne Snijder had zich geplaatst voor deze finale, maar die moest zich helaas afmelden vanwege een blessure. Fay turnde een stabiele wedstrijd en kwam tot een nette 10de plaatst.
Bij de senioren turnde de Mobilee turnsters Rosanne Eertman, Li Yuan Wolf, Wendy van Geest en Renske Pannekoek hun finale. De dames kwamen allen de wedstrijd niet foutloos door. Maar Wendy maakte veel goed met haar prachtige Tsukahara op sprong (12.85, 2de plaats) en Rosanne liet zien sterk te zijn op brug (10.3, 3de plaats) en Li Yuan turnde sterk op vloer (12.25, 1ste plaats).
In de einduitslag pakte Rosanne overtuigend het goud! Li Yuan greep net naast de medailles (4de plaats). Wendy werd 9de en Renske 16de.