Eerste plaatsingswedstrijd in Woerden

Standaard

Meryam

Afgelopen weekend organiseerde Mobilee in samenwerking met de KNGU de eerste plaatingswedstrijd voor het district Zuid-Holland in sporthal Snellerpoort in Woerden

Tes met supporters Daphne en Mathilde

Voor Mobilee turnde zaterdag in de 1ste ronde Meryam in de categorie pupil 2 N2. Zij ging voortvarend van start met een 5e score op vloer. Ook op sprong (voor het eerst schroefsalto voorover) en op de brug ging het prima. Na drie toestellen stond ze zelfs 5e! Meryam was nog wat voorzichtig op balk en verloor hier kostbare punten. In het eindklassement kwam ze tot een 15de plaats. Tes turnde zaterdagmiddag bij de junioren 2de divisie. Ze turnde vooral op balk en haar favoriete onderdeel vloer sterk en kwam tot een mooie 11de plaats.

 

Floor, Anne, Fay. Tess, Gemma, Li Yuan en Rosanne

De senioren 2de en 3de divisie hebben zondag hun eerste districtwedstrijd geturnd. Anne, Floor en Fay turnde in de 3de divisie de wedstrijd op baan 1 en hier wist Anne een keurige derde plaats op balk te pakken en Floor was sterk op vloer met een knappe 2de plek. Rosanne en Tess turnde op baan 2 waar Rosanne net naast de medailles greep, helaas 0.05 te weinig voor het brons.
Gemma en Li Yuan zijn gepromoveerd en turnde hun allereerste wedstrijd in de 2de divisie, een spannend meetmoment, maar beide dames hielden zich keurig staande. Li Yuan pakte direct al de eerste plek op vloer en werd in de meerkamp keurig 8ste en Gemma eindigde vlak daarachter op plaats 11.