Medailles op Kersttoernooi Nijmegen

Standaard

Ilse, Sharon, Li Yuan en Tes

Dit weekend hebben de Mobilee selectie turnsters medailles verovert op het kersttoernooi in Nijmegen. Op dit jaarlijks terugkomend landelijk evenement, georganiseerd door de Nijmeegse vereniging De Hazenkamp Gymsports was er Goud op vloer voor Mobilee turnster Li Yuan Wolf in de categorie senior 2de divisie. Ook op brug was Li Yuan succesvol met zilver.

Rosanne en Floor

Bij de senioren 3de divisie liet Rosanne Eertman zien veruit de beste te zijn op brug, met 11,3 punten liet zij de concurrentie ver achter zich.

Een ook onze onderbouw Nationale Wedstrijdsport turnsters deden dit weekend mee in Nijmegen, maar dan met de teamwedstrijden. Arjel, Jill, Tess, Noa en Kyra vertegenwoordigde met hun team Mobilee en kwamen tot een mooie 6de plaatst in het eindklassement.

Arjel, Jill, Tess, Noa en Kyra

Goud op vloer voor Li Yuan