Uitstekende prestaties voor Mobilee in Amersfoort

Standaard

Noa, Meryam en Kyra

Zaterdag 5 januari turnde de Mobilee selectie turnsters op het Keistad turntoernooi in Amersfoort. Een nieuwe toernooi en onze turnsters lieten zien al goed op weg te zijn zo vroeg in het seizoen en gingen met veel medailles naar huis.

Jill, Tess en Arjel

Voor Mobilee startte de wedstrijd met Meryam bij de pupillen 2 N2 en Kyra en Noa bij de pupillen 1 N3. De dames turnde goede wedstrijden en Meryam mochten met een zilveren medaille naar huis.
Daarna turnde de Mobilee pupillen 2 N3, Arjel, Tess en Jill hun wedstrijd. En hier mocht Arjel het podium betreden voor een vierde plaats.

2de en 3de divisie turnsters

In de late middag en avond turnde onze bovenbouw turnsters hun wedstrijden in Amersfoort. Bij de junioren 2de divisie was er een dubbelslag voor Mobilee, goud voor Tes en zilver voor Ilse. Bij de senioren 3de divisie werd er geturnd door Fay, Anne, Rosanne en Floor. Hier was Rosanne goed op dreef en ze pakte het zilver. Ook onze senioren 2de divisie, Gemma en Li Yuan kwamen in actie en hier ging Li Yuan met het brons naar huis.

4de en 5de divisie turnsters

Daarna kwam Sanne in actie bij de jeugd 2 5de divisie ze turnde een goede wedstrijd en kwam met een 5de plaats net tekort voor het podium. Bij de jeugd 2 4de divisie wisten Tess en Linda wel het podium te behalen. Linda pakte zilver en Tess brons. En tot slot kwamen ook onze senioren 5de divisie, Sanne, Kylie, Nadine, Eline en Fenna nog in actie. En was er een zilveren medaille voor Sanne.