Zilver voor Fenna!

Standaard

Pupillen

De Mobilee turnsters uit de 4de divisie turnde dit weekend de district wedstrijden in Amsterdam.
Zaterdag ochtend turnde de Mobilee Pupillen 2 D1, Fenna, Jill en L’adyëndra. Fenna turnde een uitstekende wedstrijd en pakte het zilver!

Senioren

Op zondag turnde onze Senioren 4de divisie hun tweede district wedstrijd en dit ging de dames goed af. Siéna werd 1e op balk, Nona op brug en Laura turnde voor het eerst een wedstrijd voor Mobilee en dit deed ze stabiel. Ze eindigden allemaal in de top 10!

Instappers

Zondag turnde ook de Instappers N3 Noortje, Isabelle en Luke hun eerste district voorwedstrijd. De meisjes mochten deze spannende eerste wedstrijd starten op balk en Noortje zette meteen een monster score neer van 13.60 punten! Isabella bedwong de pegasus die vele malen groter is als zijzelf en deed de overslag helemaal alleen en Luke was trots op haar mooie vloeroefening. De Mobilee instappers N3 zijn weer een hele ervaring rijker en hadden er veel plezier op hun eerste KNGU wedstrijd.