Goud en Brons op district wedstrijden

Standaard

Meryam

Dit weekend turnde er weer een aantal Mobilee selectie turnsters hun 2de voorwedstrijd in Den Haag.

Meryam mocht zaterdag haar wedstrijd turnen bij de pupillen 2 N2. In de mooie sportcampus Zuiderpark in Den Haag verbeterde zij zichzelf en schoof weer een plaatsje op in de klassement. Een prima 14e plek voor Meryam.
Ook Tes en Ilse turnde zaterdag, maar dan bij de junioren 2de divisie. De dames turnde een goede wedstrijd met als hoogtepunt de superstrakke vloeroefening van Tes, die goed was voor een derde plaats.

Goud voor Rosanne

Zondag turnde de senioren derde divisie succesvol in Den Haag. Rosanne, Tess, Fay, Floor en Anne waren ingedeeld op twee verschillende banen. In de wedstrijd op baan 2 wist Rosanne knap het goud te pakken in een spannende strijd. Tess eindigde op een 14de plaatst in het eindklassement. In de wedstrijd op baan 1 streden Floor en Anne lang mee in de top, maar maakte ook wat foutjes. In het eindklassement eindigde Anne op de 6de plaats, Floor 7de en Fay 20ste.

Brons voor Gemma

Zondag turnde ook de 2de divisie senioren Li Yuan en Gemma hun wedstrijd. Hier was Gemma zeer succesvol en pakte het brons. Li Yuan maakte een aantal foutjes, maar kwam toch nog tot een 7de plaats.

Senioren 2de en 3de divisie