2de Voorwedstrijd in Amsterdam

Standaard

Junioren 3de divisie

Zondag turnde de Mobilee selectie turnsters uit de derde divisie hun tweede voorwedstrijd in Amsterdam. De junioren waren dit keer met een klein clubje present, wegens vele blessures, maar gelukkig konden Suzanne, Lisa, Desiray en Daphne wel aan de start verschijnen. De dames turnde een goede wedstrijd en lieten grote verbeteringen zien ten opzichte van de eerste wedstrijd. Op baan 1 turnde Lisa en Suzanne hun wedstrijd. Waar Lisa met een schitterende half in half uit over de pagasus sprong en hiermee derde werd. In het eindklassement werd Lisa 9de en Suzanne 11de. Daphne en Desiray turnde hun wedstrijd op baan 2, hier turnde goede en strakke oefeningen, maar maakte ook beide een grote fout, waardoor ze zakte in het klassement. Daphne kwam tot een 11de plaats en Desiray werd 14de.

Kyra en Noa

Bij de pupillen 1 N3 starten Noa en Kyra hun wedstrijd op balk en dat ging heel goed, zonder vallen. Ook op vloer en sprong turnde de meisjes goed met mooie scores. Tot slot de brug hier werd goed geturnd, helaas was de score wat lager dan verwacht. Kyra verbeterde zich een plaatsje ten opzichte van de eerste voorwedstrijd en werd 8ste en Noa 12e.

Jill, Arjel, Tess en Famke

De Mobilee pupillen 2 N3 Jill, Tess, Famke en Arjel startte hun wedstrijd vol spanning op vloer. Wederom verbetering te zien maar het kan nog steeds netter. Sprong ging lekker en ook op brug weer mooie scores. Zelfs een 13.10 voor Arjel op dit toestel! Op balk beginnen is lastig maar je wedstrijd erop afsluiten ook, want je weet waar je staat in het tussen klassement. Arjel en Jill bleven staan, Tess en Famke moesten er helaas allebei een keer af. Uiteindelijk een 6e plaats voor Arjel een 11e voor Jill op de voet gevolgd door Tess en Famke.