Districtfinales 3de divisie

Standaard

Arjel

Afgelopen weekend werden in het SportXpierence in Amsterdam de district finales 3de divisie gehouden.
Zaterdag werden er in de meerkamp finales geturnd door de Mobilee turnsters Arjel Schippers, Floor van Mourik en Anne Snijder. Arjel turnde een nette wedstrijd in de categorie Pupil 2 N3 en was sterk op balk met 11.6 punten. In het eindklassement kwam ze tot een 17de plaats. Floor en Anne turnde de meerkamp finale in de senioren categorie en werden 21ste en 22ste.

Noortje en Rosanne

Zondag werd er door de Mobilee turnsters gestreden in de toestel finales. Rosanne Eertman turnde hier in de senioren categorie op brug waar ze 5de werd en op balk werd ze 6de. Famke Veenma werd 8ste in de brugfinale bij de Pupillen 2 N3 en Arjel Schippers 7de op balk.

Goud voor Noortje op brug!

Bij de Instappers N3 was er goud voor Noortje Beersma op brug! Ze liet haar concurrentie ver achter zich en won met ruin een half punt meer als de nummer 2 overtuigend deze finale. Ook turnde Noortje nog een balk finale, hier werd ze 9de.