1/4 finales NK Helmond

Standaard

Meryam

Meryam turnde zaterdag 23 maart als eerste Mobilee turnster haar 1/4 finale bij de pupil 2N2 in Helmond. Meryam turnde een nette wedstrijd, deed een prachtige sprong en was blij met haar balkoefening. Prachtige oefeningen met een hoge moeilijkheidsgraad en op een heel hoog niveau. Helaas scoorde Meryam niet genoeg punten en eindigde hier voor haar het NK traject.

Li Yuan en Gemma

Onze senioren 2de divisie, Li Yuan en Gemma waren zaterdag wel succesvol in Helmond. Ze hebben zich beide geplaatst voor de 1/2 finale NK 2de divisie! Li Yuan pakte zelfs het zilver in de meerkamp en Gemma kwam tot een keurige 8ste plaats.. Daarnaast voor Li Yuan een mooie 1ste plaats op vloer, 2de op balk en 3de op brug. Gemma werd 4e op sprong en heeft veel nieuwe doelen behaald.

Sharon en Dymphie

Sharon en Dymphie turnde zondag hun 1/4 finale wedstrijd bij de senioren 1ste divisie. Sharon heeft een mooie oefening laten zien op balk, maar helaas door blessures kon ze de andere toestellen niet turnen. Dymphie werd 10e en heeft zich daarmee voor de halve finale geplaatst. Ze liet een knappe brugoefening met de hoogste moeilijkheidsgraad van de wedstrijd zien en ze turnde ook een hele strakke balkoefening.