Rayonwedstrijden in Amsterdam

Standaard

Sanne, Indra en Vivien

Afgelopen weekend turnde de Junioren en Senioren 5een 6edivisie hun Rayon wedstrijd in Amsterdam.

Yasmin beet zaterdag 23 maart het spits af, overwon haar angst op meerdere fronten en mag daarom trots terug kijken op deze wedstrijd. Toen volgden Indra, Sanne, Vivien, Nadine, Eline en Fenna. Zij zaten in een lekkere flow en draaide een stabiele wedstrijd. Dit resulteerde in een mooi podium vol Mobilee dames. Indra op 1 met een prachtige 11,25 op balk, Sanne op 2, met de hoogste score op sprong (11,65) en Vivien op de 3eplaats met de tweede hoogste score op sprong (11,30). Nadine werd netjes 6een Eline en Fenna die dit seizoen voor het eerst turnde in de 5edivisie hielen zich mooi staande met een 9een 11eplaats. Daarnaast haalde Eline de hoogste punten op balk van de dag (11,45).

Fija en Jolieve

Op zondag 24 maart was het aan de jongere divisie 5 en 6 turnsters om te laten zien wat ze konden in Amsterdam. We startte met Sanne en Fleur in de categorie jeugd2 divisie 5. Sanne kwam uit op een nette 5eplaats en werd 3eop balk met een 9,45. Fleur werd 19eoverall en haalde een 5eplaats op balk. In de tweede ronde was het de beurt aan de junioren 5edivisie; Fija, Jolieve en Chloe. Zij turnden een nette wedstrijd. Fija werd 2eop en meerkamp en Jolieve 3e. Ook haalde Fija de hoogste score op brug (10,90). Helaas kon Chloe nog niet springen vanwege haar blessure, waardoor de meerkamp geen prijs meer op kon leveren, maar zij werd wel 1eop balk (9,45). Als laatste turnde Kerstin bij de junioren 6edivisie. Naast een foutje op brug turnde zij een mooie wedstrijd en werd ze 7eoverall.