Halve finales NK

Standaard


Zaterdag avond mocht de Mobilee 1ste divisie turnster Dymphie Baas – van Rooijen haar strijd starten op balk. Helaas was ze haar zenuwen hier niet de baas, moest ze de balk voortijdig verlaten en miste ze een belangrijke waardevolle verbinding.
Gelukkig kon de ervaren Dymphie wel vlot de draad weer oppakken en turnde ze sterk door op vloer, sprong en haar favoriete toestel brug.

Dymphie bij aanvang van de wedstrijd

Rosanne Eertman turnde zondag haar halve finale bij in de 3de divisie en ook zij wist niet foutloos te blijven op haar eerste toestel balk. Helaas enkele balansverstoringen waardoor verbindingen niet geteld werden en hiermee twee samenstellingseisen verloren gingen. Daarna op vloer ondanks de zware start knap en netjes geturnd, hetzelfde geldt voor sprong en brug.

Rosanne tijdens de 1/2 finale

Beide dames hebben hiermee een knappe prestatie geleverd door zich in een sterk en groot deelnemersveld tot de landelijke top weten te turnen. Maar helaas eindigt het NK traject voor beide dames hier wel, de fouten op balk hebben teveel punten gekost.