Succesvol wedstrijdweekend in eigen huis

Standaard

In het weekend van 29 en 30 juni organiseerde Mobilee in samenwerking met het KNGU district Zuid-Holland een weekend vol finale turnwedstrijden in sporthal Snellerpoort in Woerden.

Noortje

Zaterdag ochtend turnde Noortje Beersma als eerste Mobilee turnster de district meerkamp finale bij de Instap N3. Noortje turnde een goede wedstrijd en behaalde met 51.700 punten een mooie 11e plaats in een groot deelnemersveld van 35 turnsters.

D2 team

In de middag werd er gestreden in de finale van de turncompetitie, een teamwedstrijd. De meisjes van het Mobilee D2 team stonden er helaas niet in hun sterkste formatie, maar begonnen toch dapper aan de strijd tegen DOS Schoonhoven, Velocitas Gouda en Thor Bergambacht. DOS bleek te sterk, maar het Mobilee team pakte wel het zilver!

D1 team

Ook een van de meisjes D1 teams had zich geplaatst voor de competitie finale en ook hier werd het zilver gepakt. Zij gingen de strijd aan tegen TOOS Waddinxveen, DOS Schoonhoven en Thor Bergambacht.

De dames van de 5de divisie waren zeer succesvol, het team werd knap 1e met maar liefst 10 punten verschil op Thor Bergambacht, de derde plaatst was voor Velocitas Gouda.

De dames van de 4de en 5de divisie teams met trainster Esther

De dames van het 4e divisie team stonden helaas met een incompleet team aan de start en moest daardoor de concurrentie voor laten gaan.

Zondag hebben zeven 5de divisie turnsters een of meerdere toestel finales mogen turnen en vier van hen gingen met een medaille naar huis! Eline Helder werd 1ste op balk met een sterke en stabiele oefening. Sanne Douqué haalde een tweede plaats met een mooie 10,40 op balk. Vivien de van der Schueren werd 3e op sprong met een 10,35 punten. Indra Koenraad sloot haar turn carrière netjes af met een 2e plaats op vloer met een score van 10,85 punten. Sanne Blauw, Fija van Esch en Chloe van den Heuvel vielen helaas niet in de prijzen maar hebben wel mooie oefeningen laten zien.