Mobilee sponsor- en fanborrelavond

Standaard

Op woensdagavond 16 oktober 2019 was de tweede sponsor- en fanborrelavond van Mobilee. Dit jaar waren we te gast bij sponsor ‘Het Steenen Huys’ aan de Gildenweg 4 te Woerden. Eigenaar én verdienstelijk Mobilee HSMA lid Ben de Langen had zijn bedrijf opengesteld voor de ontvangst van ruim 20 personen.

Naast onze sponsoren: Bouw- en Aannemingsbedrijf W de Wit BV, Van Breukelen dakdekkers en loodgieters en Esther Eberwijn Fotografie & Vormgeving, waren er ook diverse Mobilee fans aanwezig. Het is tenslotte zo dat als je fan bent, je ook jaarlijks een uitnodiging krijgt voor deze avond. Ben liet ons de specialiteiten van zijn bedrijf zien. Het bewerken, graveren, zagen, laseren van natuursteen is een echt bijzonder vak. Daarnaast werd er door voorzitter Nico de Haan alvast een tip van de sluier opgelicht voor wat betreft de plannen voor 2020. Diverse speciale activiteiten zullen in verband met het 20 jarig bestaan van Mobilee de revue passeren.

Uiteraard was er voor iedereen een kopje koffie of thee en zoals de naam van de avond al aangeeft, werd de borrel ook niet vergeten. Het was een geslaagde avond en nogmaals onze dank aan iedere aanwezige voor de belangstelling en Ben de Langen / Het Steenen Huys voor het mogelijk maken van deze avond!

P.S. Wil je er de volgende keer ook bij aanwezig zijn!? Word dan ‘fan van Mobilee‘! Daarmee steun je de vereniging met dit jaar als doel ons vierde lustrum en krijg je naast het jaarlijkse present ook een leuke avond voorgeschoteld! Het inschrijfformulier vind je hier.