Plaatsingswedstrijden in Hellevoetsluis

Standaard
De pupillen 1 N3

Op 15 december in Hellevoetsluis was het de beurt aan de Mobilee turnsters uit de 3e divisie om te laten zien waar ze zo hard voor getraind hebben op hun eerste plaatsingswedstrijd van dit seizoen.

Pupillen 1 N3 Noortje, Luke en Isabelle turnden een nette wedstrijd. Noortje haalde een mooie 5e plaats, Luke werd 12e en Isabelle 17e.

De jeugd 1 N4

Daarna was het de beurt aan pupil 2 N3 Kyra en Jeugd 1 N4 turnsters Arjel, Tess en Sandrine. Kyra turnde een stabiele en strakke wedstrijd, haar balk was zelfs goed voor de 3e plaats en overall werd zij 9e. Aan de andere kant van de wedstrijdhal, bij de jeugd turnsters waren er juist op balk nog wat foutjes de zenuwen hadden hier de overhand. Arjel werd in het eindklassement 16e, Tess 20e en Sandrine 23e.

De junioren 3de divisie

Tot slot was het de beurt aan de Mobilee junioren 3e divisie Aurélie en Suzanne voor hun eerste district wedstrijd in Hellevoetsluis. Beide hebben mooie prestaties neergezet. Aurélie werd 6e op vloer en hoorde bij de beste 8 op balk en Suzanne haalde een nette 4e plaats op brug.