Topweekend voor Mobilee

Standaard

Onze Mobilee selectie turnsters zijn het jaar bijzonder goed gestart op het Keistad Turntoernooi in Amersfoort.

Noa 1ste en Kim 5de

Zaterdag startte onze Pupillen 2 D1 het toernooi al direct succesvol. Noa pakte hier met een ruime overwinning het goud en in het grote deelnemersveld mocht ook Kim het podium betreden voor een 5de plaats.

Vivien en Kylie

Daarna was er succes voor Mobilee in de ‘veteranen’ categorie. Senior turnsters uit 1997 en ouder. Hier was er knap goud voor Vivien en zilver voor Kylie. Tot slot werd er zaterdag avond nog zilver behaald door Eline bij de senioren 5de divisie.

Zondag werd het Keistad Turntoernooi door Mobilee turnster Aurélie succesvol afgesloten met een zilveren medaille bij de junioren 3de divisie.

Sanne, Eline en Fenna

Onze Mobilee selectie turnsters kunnen terug kijken op een zeer succesvol weekend en met vertrouwen op naar de komende plaatsingswedstrijden en de start van de turncompetitie. Dat 2020 een mooi en succesvol turnjaar mag gaan worden!

Li Yuan, Aurélie en Suzanne