Een bronzen weekend!

Standaard

Dit weekend werd er door de Mobilee 2de en 3de divisie turnsers in Den Haag opnieuw gestreden voor een plekje in de landelijke wedstrijden.

Meryam mocht voor Mobilee starten bij de Jeugd N3. Wederom een wedstrijd met hoog niveau, prachtig om al het jong talent zo te zien en ook Meryam turnde een fijne wedstrijd. Zij verbeterde zich een plaatsje ten opzichte van de eerste wedstrijd en werd 10e in het eindklassement.

Li Yuan en Gemma

Er werd zaterdag ook door Li Yuan en Gemma geturnd bij de senioren 2de divisie. Li Yuan mocht hier knap met het brons naar huis, ondanks dat de wedstrijd niet geheel vlekkeloos verliep. Gemma moest op sprong en brug helaas een val incasseren, dus kwam tot de 10de plaats. Wel sloten beide dames de wedstrijd af met prachtige vloeroefeningen, waarbij de oefening van Li Yuan zelfs goed was voor de eerste plaats.

Ilse, Rosanne, Anne, Floor, Fay en Lisa

Vandaag, zondag turnde de senioren 3de divisie. Anne was hier zeer succesvol en pakte knap het brons. Dit was vooral te danken aan haar prachtige Tsuki op sprong en haar nieuwe vloeroefening, waarbij ze beide de eerste plaats pakte. Floor en Fay maakte enkele foutjes en kwamen tot een 6de en 11de plaats.

Brons voor Rosanne

In de tweede wedstrijd van de senioren 3de divisie turnde Rosanne, Lisa en Ilse. Rosanne turnde een goede wedstrijd en was zeer sterk op brug (1ste) en mocht hierdoor het brons mee naar huis nemen. Eerste jaars senior Lisa turnde vooral sterk op sprong (4de) en Ilse turnde voor het eerst weer na een lange blessure tijd, alleen op balk.

De doorstroming naar de landelijk wedstrijden wordt binnenkort bekend gemaakt.