District wedstrijden 3de divisie

Standaard
Pupillen 1 N3

Trotse turnsters op de 2e district wedstrijd van de pupillen 1&2 N3 en jeugd N4 in Amsterdam. Pupil 1 Noortje Beersma miste net het podium na een stabiele wedstrijd en werd 4de overall, op brug haalde zij een knappe 2de plaats. Luke van Beelen werd 12de met voor het eerst dubbel flikflak en kip in haar oefeningen. En Isabelle Huijbers zat daar gelijk achter met een mooie overslag over de pegasus die mede door haar geringe lengte moeilijk is, maar nu toch echt goed alleen lukt en de radslag op de balk. Pupil 2 Kyra van Maaren werd netjes 9de na een prachtig stabiele balk oefening die goed was voor een 4de plaats. De Mobilee jeugd turnsters bleven deze wedstrijd ook allemaal op de balk staan, hier waren ze erg blij mee, er werd stabiel geturnd. Arjel Schippers werd 13de, Tess Baldwin 19de en Sandrine Vredeveld 20ste.

Jeugd N4 en Pupil 2 N3
Junioren 3de divisie

Aan het einde van de dag mochten de Mobilee junioren 3de divisie Suzanne Leih en Aurélie Vredeveld aan hun wedstrijd starten. Suzanne turnde geen hele meerkamp, maar wel een zeer strakke brugoefening. Aurélie zette wel een sterke meerkamp neer en wist zich naar een keurige 5de plaats te turnen.

Nu is het afwachten wie van de turnsters zich geplaatst hebben voor de landelijke wedstrijden. We kunnen inmiddels wel mededelen dat de Mobilee 2de divisie turnsters Gemma van Leeuwen, Li Yuan Wolf en Meryam Hussain zich knap geplaatst hebben voor de kwart finales van het NK die in maart geturnd gaan worden.