Les-stop duurt zeker nog tot 11 mei

Standaard

De regering heeft op 31 maart aangegeven dat scholen en sportverenigingen nog zeker tot en met 28 april gesloten moeten blijven. Omdat direct aansluitend het meivakantie is t/m zaterdag 9 mei zullen onze lessen niet hervat kunnen worden vóór maandag 11 mei. Of we 11 mei inderdaad weer van start kunnen gaan zal eind april duidelijk worden als de regering opnieuw een beslissing neemt over het vervolg.

Om deze langdurige periode van lesuitval financieel te kunnen doorstaan en de continuïteit van onze vereniging te verzekeren heeft het bestuur een beroep gedaan op zaalverhuurders, leiding en leden. We zijn heel blij te merken dat er bij velen bereidheid is om ons door deze moeilijke periode heen te helpen!

Op dit moment kunnen we je de klassikale groepslessen dus helaas niet bieden. Zorg er in deze tijd wel voor dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt! Een goede conditie is een belangrijk wapen tegen de virusdreiging! Ook al zijn de mogelijkheden om buiten zelf te sporten misschien beperkt, binnen kun je ook veel doen met eenvoudige oefeningen. Er is een overvloed aan sportoefeningen te vinden op televisie, internet-apps en de sociale media. Doen!

Door de sluiting kunnen geplande bijeenkomsten niet door gaan. De Algemene Ledenvergadering op woensdag 1 april is uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum. De Clubkampioenschappen Turnen op zaterdag 4 april kunnen ook niet doorgaan.

Van onze lustrumevenementen waar onze lustrumcommissie zo enthousiast voorbereidingen aan het treffen is moeten we helaas de eerste twee geplande evenementen afgelasten: het op 9 mei geplande lustrum-uitje voor de jeugd naar de Linnaeushof is geannuleerd. Alle kinderen die daar al inschrijfgeld voor betaald hebben ontvangen dat binnenkort terug. Het is de bedoeling dit uitje te verschuiven naar een datum in het voorjaar van 2021. Ook het Mobilee 20 Public Move event dat gepland stond voor 4 juli op het Kerkplein hebben we moeten annuleren omdat de uitgebreide voorbereidingen die daarvoor nodig zijn in deze tijd niet uitvoerbaar zijn. Ook dat evenement willen verschuiven naar volgend jaar.

Bestuur Mobilee