Eindelijk weer wedstrijden!

Standaard
Team Mobilee/Synergos senioren 2de divisie

Zaterdag 6 november konden na bijna 2 jaar (corona) eindelijk weer wedstrijden bij de KNGU geturnd worden! De selectie turnsters moesten hier een eind voor reizen, helemaal naar Groningen, maar dat hadden ze er zeker voor over.

In het Groningse Eelde werden de eerste team plaatsingswedstrijden georganiseerd. De Mobilee 2de divisie turnsters Gemma, Rosanne, Li Yuan en Dymphie vormden hier een team met 2 turnsters van Synergos Sliedrecht. De dames turnde een goede wedstrijd en mochten met het brons naar huis!

Ook de springgroep mocht zaterdag ochtend aantreden en wel in Bodegraven. Voor deze nieuwe groep was het een eerste kennismaking met het groepsspringen in wedstrijd vorm. Met een team van 3 jongens en 3 meisjes werd deelgenomen op de onderdelen plank-kast, airtrack en minitrampoline. Een spannende en leuke ervaring, waar veel geleerd is.

Springgroep Mobilee